fbpx

Vecticum

Testavimas iš norminių dokumentų

Testavimo modulio funkcijos:

  • Testavimo modulis gali būti diegiamas kartu su „Mokymų valdymo“ sprendimu arba kaip atskiras sprendimas;

Darbuotojų testavimas

    • Kai darbuotojas patvirtins, jog jis susipažino su mokymų medžiaga, tai sistema sugeneruos jam testą, kurį darbuotojas turės atlikti;
    • Galimybė paruošti testą kiekvienam mokymui. Jį sudarys atskiri klausimai, kuriuos modulio administratorius galės sujungti į vieną testą bei priskirti jį konkretiems mokymams;
    • Tą patį klausimą bus galima priskirti prie skirtingų testų;
    • Galimi testo klausimo tipai:
      1. Pasirinkti vieną atsakymą iš kelių;
      2. Pažymėti teisingą atsakymą;
      3. Pasirinkti atsakymą iš sąrašo (kai yra didesnis sąrašas);
    • Prie klausimo yra galimybė patalpinti paveiksliuką arba kitą failą, nuoroda į YouTube ar pan.
    • Testas gali turėti pavadinimą, yra galimybė įrašyti darbuotojui pasisveikinimo žinutę, instrukcijas kaip atlikti testą ir pan.;
    • Testai gali būti 2 tipų:
      1. Laiku apriboti testai: vartotojas turės per nurodytą laiką atlikti testą, jeigu nespėja, testas kartojamas iš naujo;
      2. Testai be laiko apribojimo, tačiau su galimybe bet kada grįžti ir užbaigti testą.
    • Teste bus nurodyta kiek klausimų turi gauti darbuotojas iš visų klausimų sąrašo. Jeigu klausimų bus daugiau nei darbuotojas turi gauti, sistema atsitiktiniu būdu parinks klausimus į darbuotojo testą. Klausimų seka visada bus atsitiktinė;
    • Teste bus nurodyta koks procentas teisingų atsakymų yra reikalingas; kad testas būtų praeitas. Visi klausimas bus vertinami vienodai. T.y. turės vienoda svorį ir atsakymas į jį yra arba teisingas, arba ne;
    • Darbuotojas gaus testo klausimus wizard‘o pavidalu, viename lange bus vienas klausimas. Bus matomas testo progresas, laikas. Langas bus organizuotas taip, kad testą būtų patogu atlikti mobiliajame telefone;
    • Atlikus testą darbuotojas iš karto matys rezultatą. Jeigu testas neišlaikytas, darbuotojas galės jį pakartoti. Jeigu po trečio karto testas bus neišlaikytas, sistema iš naujo sugeneruos užduotį susipažinti su mokymų medžiaga ir tik po susipažinimo vartotojas galės iš naujo pradėti testą;

  • Teste bus galimybė nurodyti per kiek laiko po 3 nesėkmingų testų darbuotojas gali iš naujo bandyti praeiti testą. Laikas bus nurodomas minutėmis.

 

Užsakymas

Jei norite užsakyti šį sprendimą, užpildykite žemiau esančią kontaktų formą: suveskite formoje nurodomus duomenis ir sužymėkite dominančias sritis. Su Jumis susisieks mūsų atstovas ir padės išspręsti visus kilusius klausimus dėl produkto demonstracinės versijos diegimo ir naudojimo.

Užsakykite produkto demonstraciją
Susisiekite su mumis dėl individualios produkto demonstracijos.
Daugiau apie sprendimą

Darbuotojų testavimo sistema: kodėl verta reguliariai įvertinti komandos pažangą?

Darbuotojo testavimas – naudinga ir reikalinga procedūra, kuri suteikia daug privalumų tiek darbdaviams, tiek darbuotojams. Reguliariai atliekamas testavimas padeda nubrėžti prioritetus ir reikalavimus tiek esamiems, tiek būsimiems komandos nariams. Jis prisideda prie sėkmingo atrankos valdymo, įdarbinimo, sumažina darbuotojų kaitą ir suteikia geresnę komandos dinamiką.

Kviečiame pasigilinti kiek išsamiau: atsakome, kodėl verta pasirūpinti objektyviais komandos testais ir kaip tai padaryti paprasčiau.

Kokią naudą suteikia darbuotojo testas?

Reguliarus veiklos vertinimas suteikia visapusę naudą:

  1. Įgūdžių vertinimas. Darbuotojų testavimas padeda įvertinti asmenų įgūdžius ir kompetencijas, užtikrinant, kad jie turi darbui reikalingus gebėjimus.
  2. Tinkamas darbas. Testavimas užtikrina, kad darbuotojai puikiai tinka savo pareigoms, prisidedant prie geresnio pasitenkinimo darbu ir veiklos rezultatų.
  3. Nustatysite stipriąsias ir silpnąsias puses. Atlikdami testavimą, darbdaviai gali aiškiai pamatyti savo darbuotojų stipriąsias puses, kad maksimaliai padidintų jų potencialą ir skirtų daugiau dėmesio toms sritims, kuriose reikia pasitempti.
  4. Objektyvus veiklos įvertinimas. Darbuotojo testas yra objektyvus ir standartizuotas būdas įvertinti kandidatus, sumažinant šališkumą įdarbinimo procese.
  5. Galima geriau numatyti darbų rezultatus. Įmonės specialistų testavimas gali padėti numatyti būsimus darbo rezultatus, padėti priimti sprendimus dėl naujų darbuotojų samdymo ir tobulinti talentus.
  6. Mokymo poreikiai. Testavimas išryškina sritis, kuriose darbuotojams gali prireikti papildomo mokymo, todėl darbdaviai gali pritaikyti tobulinimo programas.
  7. Komandos suderinamumas. Vertinimai gali įvertinti, kaip gerai darbuotojai dirba komandose, užtikrinant darnią ir saugi darbo aplinką.
  8. Darbuotojų įtraukimas. Suderinus įgūdžius ir pomėgius, testavimas prisideda prie didesnio darbuotojų įsitraukimo ir pasitenkinimo darbu.
  9. Sumažėjusi komandos kaita. Testavimas padeda suderinti potencialius kandidatus su jiems tinkamiausiomis darbo pozicijomis. Tai ženkliai sumažina darbuotojų kaitą ir su ja susijusias laiko bei finansines išlaidas.
  10. Konfliktų prevencija. Testuojant atsiskleidžia komandos narių asmenybės. Tai padeda geriau suprasti vieniems kitus, gali sumažinti konfliktų tikimybę ir skatina teigiamą darbo vietos dinamiką.
  11. Strateginių sprendimų priėmimas. Darbuotojų testavimas suteikia vertingų duomenų priimant strateginius sprendimus talentų valdymo, paveldėjimo planavimo ir organizacijos plėtros srityse.
  12. Teisės aktų ir reglamentų laikymasis. Naudojant standartizuotus testus užtikrinama, kad būtų laikomasi darbo įstatymų ir taisyklių, skatinama sąžininga ir etiška samdymo praktika.
  13. Patobulintas bendravimas. Komunikacija – labai svarbus aspektas atliekant darbines užduotis. Reguliarus darbuotojų testavimas gali atskleisti bendravimo stilius ir padėti komandai sukurti efektyvesnes komunikacijos strategijas.
  14. Karjeros plėtra. Vertinimai vadovauja karjeros plėtrai, nustatydami augimo sritis, padėdami darbuotojams nustatyti ir pasiekti karjeros tikslus.
  15. Veiklos gerinimas. Darbuotojų testavimas leidžia nuolat vertinti ir tobulinti veiklą, prisidedant prie bendros organizacijos sėkmės.

Visus šiuos privalumus geriausiai išpildo standartizuoti, objektyvus testai. Visus juos suteikia „Vecticum“ testavimo iš norminių dokumentų įrankis.

Kuo ypatinga „Vecticum“ testavimo sistema?

  • Paprastesnis parengimas: testas sugeneruojamas kiekvienam darbuotojui, kuris susipažįsta su mokymų medžiaga.
  • Plačiai pritaikoma: galite testuoti visas komandos grandis, nuo administracijos iki vadovybės. Siūlomi net apsaugos darbuotojo testai!
  • Siūlomi įvairių tipų testai: tai laiku apriboti testai: nespėjus tokio testo išspręsti laiku, vėliau teks tai daryti iš naujo. Taip pat galite pasirinkti testus be jokio laiko apribojimo (su galimybe grįžti ir vėliau užbaigti testą). Galite parinkti atvirus ar uždarus klausimus, įterpti pageidaujamus failus ir nuorodas bei kt.
  • Integravimas su kitais sprendimais: siūlome ir daugiau vertingų įrankių, kurie padidins Jūsų komandos produktyvumą ir įmonės sėkmę. Tai atostogų valdymas, vidinės komunikacijos (intraneto) valdymas ir dar daugiau!